یکشنبه , ۱۷ آذر ۱۳۹۸
خانه / گردشگری / ویزای آلمان برای اهداف فرهنگی ورزشی فیلم ومذهبی

ویزای آلمان برای اهداف فرهنگی ورزشی فیلم ومذهبی

11093 300x142 ویزای آلمان برای اهداف فرهنگی ورزشی فیلم ومذهبی

مقامات آلمانی قوانین سختی برای اجازه ورود افراد به این کشور دارند .

اتباع بسیاری از کشورها به غیر از داشتن ویزا ، مجبورند نوع ویزای مناسبی را نیز مطابق با هدف ورود به آنها بدست آورند.

اگر قصد دارید به منظور شرکت در یک رویداد فرهنگی ، ورزشی و مذهبی یا به عنوان بخشی از فیلم ، وارد جمهوری فدرال آلمان شوید ، در این صورت مجبورید درخواست ویزایی کنید که بطور خاص برای این دسته از افراد تعیین شده باشد. ویزای آلمان برای اهداف فرهنگی ،شرکت کنندگان یک فیلم ، ورزش و رویدادهای مذهبی یک ویزای اقامت کوتاه مدت است که دارنده آن را قادر می سازد برای ورود به آلمان برای شرکت در هر یک از رویدادهای ذکر شده در بالا به آلمان بیاید .

چه کسی به ویزای آلمان برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، فیلم و مذهبی نیاز دارد ؟

با توجه به اینکه این ویزای اقامت کوتاه است ، کلیه اتباع کشورهایی که با کشورهای شنگن توافقنامه سفر بدون ویزا برقرار کرده اند ، برای ورود به آلمان نیازی به این ویزا ندارند. در حال حاضر ، اتباع ۶۲ کشور دیگر نیازی به ویزای کوتاه مدت برای شینگن ندارند.

سایر افراد از کشور های دیگر نیاز به دریافت این ویزا دارند .

نحوه درخواست ویزای آلمان برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، فیلم و مذهبی⁣

مراحل درخواست ویزا به آلمان برای هر ویزایی که درخواست می کنید کاملاً مشابه است.

تنها تفاوت در اسنادی است که شما باید ارسال کنید.

مراحل درخواست ویزای آلمان برای اهداف فرهنگی ، فیلم ، ورزش و رویدادهای مذهبی شما را ملزم می کند تا مراحل ذکر شده در زیر را در دستور داده شده دنبال کنید :
بدانید کجا باید درخواست کنید.
⁣مناسب ترین زمان را برای درخواست بیابید
مدارک لازم را جمع کنید.
برای مصاحبه ویزا قرار ملاقات بگذارید.
هزینه ویزا را پرداخت کنید.
در تمام مصاحبه های لازم شرکت کنید.
صبر کنید تا درخواست ویزای شما بررسی شود.

هزینه درخواست ویزای آلمان برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، فیلم و مذهبی⁣⁣

برای اینکه درخواست شما رسیدگی شود باید ویزای آلمان را پرداخت کنید .

هزینه ویزا برای اهداف فرهنگی ، فیلم ، ورزش و رویدادهای مذهبی ۶۰ یورو است زیرا این ویزای اقامت کوتاه مدت است.

با این حال ، هزینه مربوط به کودکان زیر ۱۲ سال تغییر می کند ، زیرا آنها فقط ۳۵ یورو باید پرداخت کنند ، در حالی که کودکان زیر شش سال مجبور نیستند هزینه ای بپردازند.
علاوه بر این ، بعضی از دسته ها از پرداخت هزینه معاف هستند یا فقط نیاز به پرداخت هزینه کمتری دارند.

سفارتخانه های آلمان تقریبا ۱۰ روز زمان می برند تا پرونده ویزا را بررسی کنند.

اما در مواقعی که سفارت درخواست های زیادی را دریافت می کند ، ممکن است این مدت بیشتر شود.

درباره ی پویا صنعتی

همچنین ببینید

هزینه تحصیل پزشکی در روسیه

روسیه که پهناورترین کشور دنیا می باشد محبوبیت زیادی برای تحصیل در بین دانشجویان یافته …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *