یکشنبه , ۱۷ آذر ۱۳۹۸
خانه / گردشگری / مدارک مورد نیاز برای ویزای کار در آلمان

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار در آلمان

employees 300x171 مدارک مورد نیاز برای ویزای کار در آلمان

همانطور که می دانیم آلمان یکی از کشور های محبوب برای کار می باشد .

کیفیت زندگی و ایمنی این کشور بسیار بالا می باشد و زیرا در زمینه های شغلی مختلفی نیاز به نیروی متخصص دارد .

از این رو سالانه افراد زیادی به این کشور می روند .

نکته مهم برای متقاضیان این است که باید مدارک مورد نیاز برای ویزای کار در آلمان را بدون کم و کاست تحویل نمایند.

قبل از اینکه به سفارت آلمان برای تحویل مدارک بروید باید برای مصاحبه وقت گرفته باشید .

این مدارک عبارتند از :

▪️پاسپورت معتبر
▪️ارائه مدرک زیان آلمانی
▪️عکس پاسپورتی
▪️قرار داد کاری از سوی کارفرما
▪️گواهی برای اثبات تمکن مالی
▪️پرداخت هزینه ویزا
▪️گواهی بیمه سلامت پزشکی
▪️تکمیل فرم های مربوطه
▪️پرینت حساب با مهر تایید بانک
▪️مدرک ترجمه شده از تحصیلات دانشگاهی
▪️ریز نمرات ترجمه شده
▪️رزومه حرفه ای
▪️پرداخت هزینه درخواست ویزا ۷۵ یورو

برای دریافت اقامت دائم در این کشور نیاز به تمدید قرار داد کاری خواهید داشت .

زیرا ویزای کاری برای مدت های محدود صادر می شوند و لازم است در آلمان در صورت نیاز کارفرما قرار داد را تمدید نمایند و پس از سپری شدن مدت لازم و داشتن شرایط درخواست اقامت نیز اقدام نمایید .

درباره ی پویا صنعتی

همچنین ببینید

هزینه تحصیل پزشکی در روسیه

روسیه که پهناورترین کشور دنیا می باشد محبوبیت زیادی برای تحصیل در بین دانشجویان یافته …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *